Dermatude

Dermatude is het merk achter de unieke, innovatieve Meta Therapy. Meta Therapy (Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy) combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept. 100% natuurlijk!

Meta Therapy ‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar nog niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botox en fillers. Dermatude Meta Therapy is een behandeling die door schoonheidsspecialisten mag worden uitgevoerd met resultaten op het niveau van plastische chirurgie. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

Meta Therapy heeft een dubbele werking. De zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!