IDUN Minerals

Fullcolour make-up lijn.

IDUN Minerals is een fullcolour make-up lijn uit Zweden, op basis van zuivere minerale formules. De producten bevatten de zuiverste en schoonste ingrediënten om de huid er gezond uit te laten zien. De lijn bevat producten voor gezicht, ogen, lippen en nagellak. Het bevat ook een volledig assortiment make-up penselen en een penseelreiniger. Ontdek de pure en schone schoonheid van IDUN Minerals.

Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine.

Dankzij enkele zuivere ingrediënten beveelt de Zweedse Astma- en Allergie Associatie voor het eerst een make-up product aan, namelijk de IDUN Minerals Powder Foundation.

Alle producten van IDUN Minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum. Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.