Intensieve huidverjonging

Meta Therapy van Dermatude is een zeer effectieve anti-aging behandeling voor intensieve huidverjonging. De therapie is 100% natuurlijk en zonder gebruik van injecties. Door deze innovatieve behandelmethode wordt de collageen- en elastineproductie in de huid gestimuleerd, waardoor huidverjonging van binnenuit wordt gerealiseerd. Na 1 behandeling merk je al resultaat en in kuurverband zijn de resultaten ongekend.

The Facelift Alternative

Dermatude Meta Therapy (Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy) combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept en is dan ook dé oplossing voor als je meer wil dan huidverzorging alleen. Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig, zonder risico’s en zonder medische ingrepen zoals botox en fillers.

Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben. Met direct zichtbaar resultaat!

Hoogwaardige huidverzorgingsproducten

Dermatude Meta Therapy is een totaal concept. Daarom worden alleen de Dermatude huidverzorgingsproducten gebruikt tijdens een Meta Therapy behandeling om de resultaten te ondersteunen. Deze producten hebben de juiste hoeveelheid actieve ingrediënten voor het beste resultaat. Daarnaast worden de producten als veilig beschouwd na een Meta Therapy behandeling. De Dermatude producten bevatten alle essentiële ingrediënten om je huid gezond, stralend en egaal te houden.

Met direct zichtbaar – bewezen – resultaat!