Ontharen

Scheren, epileren, harsen, ontharing crèmes… Het verkrijgen van perfect gladde benen, een mooie bikinilijn en gladde oksels kan een echte uitdaging zijn. Een uitdaging die zich bovendien wekelijks herhaald. Met deze moderne technologie voor lichaamsontharing is het nu mogelijk om haargroei te reduceren.

Veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties! Op de behandelde plekken verdwijnt bijna altijd de haargroei. Eventueel resterende haren zijn dunner en lichter van kleur. Hoe werkt het? Met een lichtflits wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte. Deze warmte zal de haarwortel vernietigen*.

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zijn een aantal behandelingen nodig om al die haren te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen, omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren bijvoorbeeld de hormoonhuishouding. Na de eerste behandeling ziet u direct resultaat. Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig voor een optimaal eindresultaat.

*Het is noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten, dit kunnen wij tijdens een intake bepalen.

Permanent ontharen is voor u ideaal als u zich herkent in één of meerdere van de onderstaande punten:

  • Overbeharing tegengaan
  • Uitkijken naar een haarvrije zomer
  • Een verzorgde uitstraling 
  • Voor een betere hygiëne