Deynique

De kracht van Deynique zit in de optimale combinatie van behandelingen in de salon en verzorgingsproducten voor thuis. Deynique zorgt voor een natuurlijke huidverbetering bij huidproblemen door de huid te activeren om zelf weer stoffen aan te maken en op te slaan.

Twee keer per dag je eigen mini-behandeling!

Deze behandeling is met name effectief omdat je, naast de periodieke behandeling in de salon, zelf dagelijks je huid verzorgd met de juiste producten.

Samen bekijken we welke producten bij jouw huid passen. Deze speciaal aangepaste producten voor de huid geven 2 keer per dag de juiste voeding die de huid nodig heeft. 

De behandelingen in onze salon met de meest moderne apparatuur geven je huid vervolgens een mega-boost, zodat huidverbetering intensiever werkt en jouw doel eerder bereikt wordt.

Weldaad voor lichaam en geest

Niet alleen staat persoonlijke aandacht bij ons centraal, ook is iedere behandeling als vanzelfsprekend een weldaad voor lichaam en geest.

“Een moment voor jezelf van heerlijke ontspanning werkt door op de huid, maar geeft ook het nodige gevoel van ontstressen en even een ontsnapping aan het ‘moeten’. Telefoon uit, even weg van de buitenwereld. Gun jezelf een stukje verzorging, maar ook ontspanning. Je bent het waard!”

Ben je niet tevreden met de conditie van je huid? Maakt het je onzeker of voel je je er gewoon niet prettig bij? Hoe fijn zou het zijn als je weer straalt zoals enkele jaren geleden!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uw oplossing ligt binnen ons bereik.

  • Je ziet er weer fris en stralend uit.
  • Je krijgt weer complimenten.
  • Weg met die onzekerheid.